Container i Akershus

Dersom du trenger container i Akershus om omegn har du kommet til riktig sted. Runes Containerservice tilbyr leie av containere, og tar på seg oppdrag over hele østlandet. Hos oss møter du dyktige og erfarne sjåfører med solid kompetanse innen gjenvinning — Vi hjelper deg med tilrettelegging og valg av løsning for kildesortering. Konsesjon for avfall ble gitt i 2009. Trenger du leveranse eller henting av container i Akershus, kontakt oss i dag.

Avfallsmottak

Runes Containerservice AS driver moderne avfallsmottak med kildesortering av ulike kategorier avfall. Vær oppmerksom på at det finnes mange avfallstyper som krever egen kildesortering og håndtering. For å skåne miljøet må disse ikke kastes i restavfall. Avfallstypene listet nedenfor skal ikke kastes i restavfall — Dette belastes med gebyr.

Container Akershus

Avfallstyper som skal sorteres separat

Impregnert trevirke

Sviller, telefonstolper, impregnerte hagemøbler og lignende.

Dekk

Alle typer dekk, med og uten felg.

Kuldemøbler

Alle typer kjøleskap, frysere og airconditionanlegg.

Våtorganisk

Matavfall og frityrolje.

EE-avfall

Alle typer elektriske og elektronisk utstyr som kan tilkobles strømnettet eller batterier for eksempel: datautstyr, brunevarer, hvitevarer, lyskilder, lamper, elektrisk verktøy, kabler og ledninger, røykvarslere, medisinsk utstyr og lignende.

Radioaktive stoffer

Radioaktive stoffer som er merket med radioaktivt symbol.

Eksplosiver

Ammunisjon, dynamitt, fenghetter, trykkbeholdere, brannslukkere, fyrverkeri og lignende.

Smittefarlig avfall

Sprøytespisser og kanyler, blodposer og laboratorieavfall, brukte bandasjer og lignende.

Farlig avfall

Maling, løsemidler, spillolje, batterier, spraybokser, lin, asbest, isolerglass, lysstoffrør, rengjøringsmidler, vinylbelegg, cellegummi med flammehemmende, isolasjonsplater av EPS, XPS med flammehemmende og lignende.

Ønsker du å bestille container?

Kontakt oss